U wilt het beste voor uw kind. Een goede reden om kennis te maken met Gastouderbureau Spelen Is Leren in Almere Seizoenenbuurt, Oostvaardersbuurt en Indische Buurt. Wij besteden veel aandacht aan onze kwaliteit, door zorgvuldige selectie, advisering en de coaching voor gastouders. Hierbij werken wij volgens de methoden van Voor- en Vroegschoolse Educatie, ook wel VVE genoemd. Wij staan voor een prettig speel- en leerklimaat, wat een goede start voor de basisschool betekent. Neem nu contact met ons op of meld u aan.

Over onze gastouderopvang

Spelen Is Leren is onze visie. Ieder kind moet zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen op cognitief, motorisch en sociaal gebied. Hiervoor bestaan diverse oefeningen met situaties en vaardigheden, die zorgen voor waardevolle leermomenten, waarin het zelfvertrouwen groeit en de vaardigheid om te leren gaan met andere kinderen en emoties. Hiervoor is een veilige, huiselijke omgeving het meest geschikt. Daarom werken wij met kleinschalig gastouderschap in Almere Seizoenenbuurt, Oostvaardersbuurt en de Indische Buurt. Onze gastouders vangen maximaal 6 kinderen op.

Grote expertise in VVE

Dankzij 10 jaar ervaring in het onderwijs voor peuters en kleuters en onze expertise in VVE,hebben wij een adviserende, informerende en coachende rol waarmee wij vraag- en gastouders in Almere Seizoenenbuurt, Oostvaardersbuurt en Indische Buurt helpen. Omdat VVE aansluit aan op de individuele belevingswereld en het dagritme van een kind, helpt het bij een optimale en brede ontwikkeling. Tevens zijn VVE-methoden gangbaar in de begeleiding van kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

Flexibele gastouders

Gastouderbureau Spelen Is Leren is speciaal geschikt voor ouders met een drukke of wisselende agenda. Heeft u bijvoorbeeld een onregelmatig rooster, neemt u een werkdag over van een collega of bent u een keer later thuis? Dan is dit meestal in goed overleg te regelen met uw gastouder. Hiervoor zijn geen meerkosten of administratieve rompslomp nodig. Onze gastouders in Almere Seizoenenbuurt, Oostvaardersbuurt en Indische Buurt denken simpelweg met u mee.

Recht op toeslag

U heeft recht op kinderopvangtoeslag zodra u een gastouder heeft via Gastouderopvang Spelen Is Leren. Het is dus de moeite waard om meer te lezen over dit onderwerp. Om precies te weten te komen aan welke voorwaarden u precies moet voldoen, hoeveel toeslag u precies kunt krijgen en hoe u uw kinderopvangtoeslag aanvraagt, raden wij u aan om de website van de Belastingdienst te bezoeken, of gratis te bellen naar de BelastingTelefoon (0800 – 0543).

Call Now Button