Heeft u een gastouder nodig in Almere Filmwijk, Danswijk of Parkwijk? Gastouderbureau Spelen Is Leren besteedt veel tijd en aandacht aan haar selectie, advisering en coaching.Wij werken met de methoden van VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) en vanuit 10 jaar ervaring in het peuter- en kleuteronderwijs. Wij staan voor een veilige en prettige omgeving, waarin kinderen zich optimaal ontwikkelen. Door de gestructureerde methoden van VVE wordt spelen leren. Deze voorsprong betaalt zich ook uit op de basisschool. Woont u in Almere Filmwijk, Danswijk of Parkwijk? Neem nu contact met ons op.

Wat is Voor- en Vroegschoolse Educatie?

Voorschoolse educatie is speciaal voor peuters tussen de 2,5 en 4 jaar oud. Vroegschoolse educatie is bedoeld voor kinderen in groep 1 en 2 van de basisschool. De VVE-methoden sluiten aan op de belevingswereld en het individuele dagritme van kinderen. Dit is de taak van vakkundige gastouders. Daarom heeft Gastouderbureau Spelen Is Leren een informerende, adviserende én coachende rol voor al haar gastouders in Almere Filmwijk, Danswijk en Parkwijk.

De juiste selectie

U wilt uw kind met gerust hart achterlaten bij een professionele gastouder. Bij Gastouderbureau Spelen Is Leren zorgen wij voor deze kandidaten met een uiterst zorgvuldige en strenge selectie. Hierin is veel ruimte voor uw specifieke wensen. Geef bij uw aanmelding precies aan wat u wilt. Wij koppelen u dan aan de ideale gastouder, die u in een opeenvolgend kennismakingsgesprek beter leert kennen. Heeft u een goed gevoel over dit gesprek, dan volgt een koppelingsgesprek waarin u samen met ons en uw gastouder alle praktische afspraken vastlegt.

Kleinschalig gastouderschap in Almere Filmwijk, Danswijk en Parkwijk

Spelen Is Leren is niet voor niets onze naam. Het is bewezen dat jonge kinderen zich vooral spelenderwijs snel ontwikkelen. De VVE-methoden die onze gastouders hanteren, maken dit mogelijk door het beoefenen van uiteenlopende vaardigheden en situaties. Hiermee worden zowel motorische als cognitieve vaardigheden breed ontwikkeld, net als de sociale vaardigheden: omgaan met emoties, teleurstellingen en andere kinderen. Allemaal in een veilige en warme omgeving, dankzij onze kleinschaligheid:al onze gastouders in Almere Filmwijk, Danswijk en Parkwijk vangen slechts 6 kinderen op.

Krijgt u toeslag?

Als u een gastouder heeft via Spelen Is Leren, dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Natuurlijk moet u wel weten aan welke voorwaarden u moet voldoen en hoe u de kinderopvangtoeslag precies kunt aanvragen. Hiervoor is het handig te kijken op de website van de Belastingdienst, of te bellen met de gratis BelastingTelefoon (0800 – 0543).

Call Now Button