Van uw gastouder mag u veel verwachten. Een veilige en warme omgeving, een uitdagende dagbesteding en veel aandacht voor de behoeften van uw kind. In Almere Sieradenbuurt, Stripheldenbuurt en Eilandenbuurt zorgt Gastouderbureau Spelen is Leren hiervoor. Vanuit 10 jaar ervaring in het peuter- en kleuteronderwijs, en met de gestructureerde methoden van Voor- en Vroegschoolse Educatie, stimuleren wij een optimale ontwikkeling. Zo wordt spelen leren. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Passend bij u en uw kind

Het moet natuurlijk een goede match zijn tussen u, uw kind en uw gastouder. En uw belangrijkste wensen moeten allemaal deel uit maken van de selectieprocedure. Daarom geeft u tijdens de intake al uw wensen aan. Hiermee verzorgen wij een passende match en maakt u snel kennis met uw ideale gastouder. Hierop volgt een koppelingsgesprek, waarin u met ons en uw gastouder alles vastlegt. Hierop volgen 3 maanden proeftijd zonder opzegtermijn, zodat u alles op uw gemak kunt aankijken of de gastouder volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Kleinschalig voor kwaliteit

Onze hoge kwaliteit, toegankelijkheid en flexibiliteit zijn mede het gevolg van een kleinschalige werkwijze. Wij kennen en begeleiden onze gastouders, blijven betrokken bij het gastouderschap met evaluaties en schakelen snel als u het gastouderschap voor u moet worden aangepast. Bovendien is ook het gastouderschap zelf kleinschalig opgezet. Zo hebben onze gastouders in Almere Sieradenbuurt, Stripheldenbuurt en Eilandenbuurt slechts 6 kinderen als maximum. Zo weet u zeker dat uw kind voldoende aandacht en uitdaging krijgt.

Flexibel gastouderschap in Almere Sieradenbuurt, Stripheldenbuurt en Eilandenbuurt

Handig is uw gastouderopvang pas echt wanneer dit goed aansluit op uw agenda: dat u later of vroeger van uw werk kunt komen of een gastouder nodig heeft op een afwijkende dag. Bijvoorbeeld als u eens moet vergaderen of invallen voor een collega. Ook dan laat Spelen Is Leren zich van zijn flexibele kant zien. Wij spannen ons in voor het selecteren van gastouders die graag met u meedenken en vereisen hiervoor geen aanvullende kosten of extra regelwerk.

Gastouder Almere Sieradenbuurt, Stripheldenbuurt en Eilandenbuurt

Gastouderbureau werkt volgens de methoden van VVE (Voor- en vroegtijdse Educatie). Met deze methoden stimuleren wij een brede ontwikkeling op cognitief, motorisch en sociaal vlak. Wij adviseren en coachen onze gastouders op actieve wijze met kennisoverdracht en geven hulp bij het opzetten en uitvoeren van specifieke dagprogramma’s. Zo is Gastouderbureau Spelen Is Leren betrokken bij alle gezinnen en (gast)ouders in Almere Sieradenbuurt, Stripheldenbuurt en Eilandenbuurt.

Call Now Button