Zoekt u een geschikte gastouder in Almere-Stad of Almere-Buiten? Een betrouwbaar persoon, die uw kind laat opbloeien in een prettige en veilige omgeving? Dan zoekt u het talent van Gastouderbureau Spelen Is Leren. Onze betrokken en kleinschalige organisatie haalt het beste uit zowel gastouder als kind. Wij werken met het VVE-programma (Voor- en Vroegschoolse Educatie), een gericht kindvolgsysteem, heldere richtlijnen en een zorgvuldige selectie van getalenteerde gastouders uit Almere-Stad, Almere-Buiten en omgeving. Graag vertellen wij u meer. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Waarom onze gastouders in Almere-Stad of Almere-Buiten?

Voor- en Vroegschoolse Educatie biedt bewezen voordelen op het gebied van motorische en cognitieve vaardigheden. Door de aansluiting op de belevingswereld en het dagritme van kinderen, is een brede ontwikkeling mogelijk. Niet alleen op het gebied van taal, maar ook in de sociale en emotionele vaardigheden: op je beurt wachten, met andere kinderen omgaan. Dit betekent meestal een vliegende start voor de latere prestaties op de basisschool. Hiernaast profiteren kinderen met een leerachterstand van Voor- en Vroegschoolse Educatie.

Kleinschalig in Almere-Stad en Almere-Buiten

Voor een optimale ontwikkeling van alle vaardigheden, is kleinschalige opvang onontbeerlijk. Want ieder kind heeft veel individuele aandacht nodig, op basis van specifieke behoeften. Om die reden verkiest Gastouderbureau Spelen Is Leren kwaliteit boven kwantiteit.Onze gastouders hebben slechts zes kinderen per groep. Het voordeel van kleinschaligheid bewijst zich ook in onze service: een zorgvuldig gemaakte match met een gastouder die bij u past, een grote betrokkenheid naar u toe en een uitstekende toegankelijkheid.Zodra u meer informatie nodig heeft, of opmerkingen en vragen over uw gastouder, kunt u op ieder moment contact met ons opnemen.

Ruime ervaring in Almere-Stad en Almere-Buiten

Met 10 jaar ervaring in het peuter- en kleuteronderwijs en onze volledige specialisatie in Voor- en Vroegschoolse Educatie, neemt Gastouderbureau Spelen Is Leren een coachende en informerende rol op zich. In Almere-Stad en Almere-Buiten gaat dit om Voorschoolse educatie voor peuters van 2,5 tot 4 jaar oud en Vroegschoolse educatie voor kinderen in groep 1 en 2 op de basisschool.

Het gastouderbureau waar u op rekent

Wilt u zekerheid, dan is de keuze voor Gastouderbureau Spelen Is Leren snel gemaakt. Dankzij onze strenge selectiecriteria, risico-inventarisaties, controles op het pedagogisch beleidsplan, kennisoverdracht en ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek, zijn wij gewend de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Dit ziet u ook terug in onze inspectierapporten.

Call Now Button